Υπηρεσίες

Η µεταξοτυπία είναι τεχνική εκτύπωσης για την δημιουργία μιας εικόνας με τη χρήση ενός πλαισίου με τεντωμένο πάνω σε αυτό ένα πλέγμα. Στην πράξη, αποδείχθηκε οτι η μεταξοτυπία είναι μια αναντικατάστατη μέθοδος που διαρκώς αναπτύσσεται, παράγοντας καλύτερα και φθηνότερα προϊόντα , φιλικά πρός το περιβάλλον.

Η ευελιξία της στον χειρισμό του χρώματος και η δυνατότητα εκτύπωσης σε τεράστια γκάμα υλικών την καθιστούν ολοένα και πιό προτιμητέα μέθοδο για αναπαραγωγή γραφικών. Η σύγχρονη μεταξοτυπία προσφέρει νέες δυνατότητες δημιουργικής έκφρασης με τρόπο μοναδικό και απόλυτα προσαρμοσμένο στις οικονομικές απαιτήσεις της εποχής.

Τα δυνατά σημεία της μεταξοτυπίας είναι πολλά, με κυριότερο όλων το μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνει. Η αντοχή των μελανιών , η ζωηρότητα των χρωμάτων την καθιστούν μοναδική μέθοδο αναπαραγωγής.

Με εξειδικευμένες γνώσεις κύριος σκοπός μας είναι να εστιάσουμε στο χρώμα που αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς συμβάλλει δυναμικά στη διαμόρφωση του τελικού προϊόντος.

Αντιμετωπίζουμε την κάθε απαίτησή σας σαν μια καινούρια πρόκληση προκειμένου να δημιουργήσουμε ξεχωριστά προϊόντα που να ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Στο εργαστήριό μας η μεταξοτυπία ανάγεται σε αληθινή τέχνη

Eco – Print – Transfers

Eco – Print – Transfers

Αυτή η μέθοδος εκτύπωσης είναι μία νέα μορφή θερμομεταφοράς σε ύφασμα. Αποτελείται από οικολογικά μελάνια βάσεως νερού και εφαρμόζεται αποκλειστικά από το εργαστήριο μας τα τελευταία 5 χρόνια. Η αντοχή, η εμφάνιση καθώς και η ελαστικότητα του είναι εξαιρετική.

Μεταξοτυπία

Μεταξοτυπία

Μέθοδος εκτύπωσης με τη βοήθεια οθόνης από δικτυωτό ύφασμα που τεντώνεται επάνω σε τελάρο. Σε ένα δικτυωτό ύφασμα (μεταξωτό, νάυλον ή μεταλλικό), αφήνονται ανοιχτοί οι πόροι του υφάσματος που αντιστοιχούν στην προς αποτύπωση εικόνα και γεμίζονται οι υπόλοιποι με διάλυμα κόλλας. Με μια σπάτουλα απλώνεται στην οθόνη το μελάνι, που περνάει από τους ανοικτούς πόρους και αποτίθεται στην προς εκτύπωση επιφάνεια.

Κέντημα

Κέντημα

Η επιχείρησή μας από το 2007 δραστηριοποιείται και στον χώρο του κεντήματος. Διαθέτουμε μια πλήρη μονάδα ειδικά για το κέντημα και μπορούμε να κεντήσουμε τόσο σε έτοιμο ρούχο, όσο και σε ύφασμα (μπλουζάκια, καπέλα, αθλητικά ρούχα και ενδύματα εργασίας) το λογότυπο σας καθώς επίσης και εταιρικά σήματα. Ελάτε σε εμάς να φτιάξουμε μαζί το διαφημιστικό σας προϊόν!

Ψηφιακή εκτύπωση

Ψηφιακή εκτύπωση

Α) Η στάμπα θερμομεταφοράς

Eίναι στην ουσία ένα είδος μεταφερόμενου ειδικού χαρτιού, το οποίο περνά από έναν εκτυπωτή lazer έχοντας απίστευτη φωτογραφική ποιότητα. Έπειτα η στάμπα μεταφέρεται πάνω στο μπλουζάκι και πρεσάρεται σε υψηλή θερμοκρασία στην ειδική πρέσα.

Β) Η στάμπα sublimation

Οι εκτυπώσεις που δημιουργούνται με τη θερμική εξάχνωση χρωστικών διαφέρουν αρκετά από τις άλλες ψηφιακές.Η διαδικασία είναι η ακόλουθη: Τα χρώματα από το sublimation εκτυπωτή μεταφέρονται σε ειδικό χαρτί  και  μετά πρεσσάρονται πάνω στο ύφασμα σε ανάλογη θερμοκρασία και πίεση. Κατά τη διάρκεια του πρεσσαρίσματος γίνεται η εξάχνωση και οι χρωστικές εισχωρούν σε βάθος στο ανάλογο υλικό που εφαρμόζονται. Το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι εντυπωσιακό.

Μπλουζάκια με βινύλιο

Μπλουζάκια με βινύλιο

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης για μπλουζάκια. Η μέθοδος αυτή μας εγγυάται άριστη αντοχή και χρονική διάρκεια για να απολαύσετε την στάμπα σας για πάρα πολύ καιρό.

Επιθυμείτε προσφορά;

Με το να μεταφράζουμε καινοτόμες ιδέες στα νέα προϊόντα μας και παρέχοντας ευέλικτες λύσεις σε απαιτήσεις, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους και να αναπτύξουν την επιχείρηση τους