Εταιρεία

Η Επιχείρησή μας ξεκίνησε την δραστηριότητα της στον χώρο της μεταξοτυπίας πριν 25 χρόνια. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει το συνώνυμο της καινοτομίας, προσφέροντας διαρκώς καινούργιες ιδέες και λύσεις, που να ανταποκρίνονται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Παράλληλα έχει επενδύσει σε σύγχρονο εξοπλισμό που σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό είναι μια συνεχής εγγύηση για την ταχύτερη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τι είναι σημαντικό για εμάς

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Εστίαση στον πελάτη σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι αυτά που πρεσβεύουμε ως εταιρεία. Η οικονομική ανεξαρτησία μας είναι μια εξαιρετική βάση για να εξασφαλίσει αυτές τις ικανότητες μακροπρόθεσμα. Ως εταιρεία είμαστε δεσμευμένοι σε μία δίκαιη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία διαδραματίζει τον ρόλο κλειδί στο εσωτερικό της εταιρείας και εξασφαλίζει το μέλλον μας στον κλάδο μας.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η βιωσιμότητα είναι το θεμέλιο της εταιρείας μας και αντιστοιχεί στον πολιτισμό μας και στην ταυτότητα ως μια σύγχρονη επιχείρηση.

Πιστοποιητικά

certi 1
certi 2

 

9001 2015 GR
14001 GR
18001 GR

ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά, να ανταποκριθούμε ακόμη και να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας, αυτές είναι οι προκλήσεις που έχουμε θέσει. Λύσεις προκύπτουν σήμερα για τις απατήσεις του αύριο βασιζόμενες στην δυναμική έρευνα και ανάπτυξη. Συνεχής καινοτομία, ανάπτυξη προϊόντων και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή είναι η εταιρεία μας. Για καλύτερα αποτελέσματα υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών οι τεχνολογικές εφαρμογές είναι πρωταρχικής σημασίας για εμάς. Υπάρχουν ελάχιστες εταιρείες εκεί έξω που δείχνουν δέσμευση για την ανάπτυξη των ατομικών λύσεων για τους πελάτες τους, όπως εμείς. Η ανάλυση και το πεδίο δοκιμών διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτή την διαδικασία.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας σαν εταιρεία περιγράφει τι κάνουμε για να πετύχουμε το όραμά μας. Δίνει, επίσης, σε όλους τους εργαζομένους και τους επιχειρηματικούς εταίρους μας μια σαφή εικόνα για το τι μπορούν να περιμένουν από την εταιρεία μας. Είμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία που εξυπηρετούμε τις ανάγκες του sports marketing, διαφημιστικών δώρων, ρούχων – τουριστικά. Η δύναμη στην καινοτομία και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, μας διαφοροποιούν στην αγορά και εξασφαλίζουν την κερδοφόρα ανάπτυξη μας.

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας μας δίνουν κατεύθυνση και εξασφαλίζουν ότι η συμπεριφορά μας είναι συνεπής και αξιόπιστη εσωτερικά και εξωτερικά. Πιο συγκεκριμένα :

  • Σεβασμός: δείχνουμε σεβασμό ο ένας στον άλλον
  • Υπευθυνότητα: είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας
  • Αξιοπιστία: σεβόμαστε τις συμφωνίες μας
  • Δέσμευση: δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η διατήρηση καλών επιχειρηματικών πρακτικών που σέβονται τις ηθικές αρχές είναι ένα σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας μας. Αναγνωρίζουμε ότι ως υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας πρέπει να αναπτύξουμε και να εφαρμόσουμε υγιείς ανθρωποκεντρικές πολιτικές. Είτε προς τους υπαλλήλους μας είτε προς τους συνεργάτες μας, αγωνιζόμαστε για ‘κοινωνική ευθύνη'.

Με το να μεταφράζουμε καινοτόμες ιδέες στα νέα προϊόντα μας και παρέχοντας ευέλικτες λύσεις σε απαιτήσεις, υποστηρίζουμε τους πελάτες μας να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους και να αναπτύξουν την επιχείρηση τους